Okulumuz Hakkında

Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi
Mevlana Mah. 1776 Sok. 2/7 Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu Alt katı Bornova/İZMİR
Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz; Değişime ve gelişime açık, psikolojik danışma ve rehberlik alanında uluslararası standartlarda hizmet veren, ülkemizin en seçkin Rehberlik ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinin ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve ilkeli hizmet veren kurum olmaya çalışırız.

MİSYON

Misyonumuz; Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden rehberliğin ilke ve amaçları doğrultusunda, bireylerin kendilerini gerçekleştirmesine ve mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmaya çalışırız.

BAŞARILAR

BMC ÇIRAKLIK OKULU ÖĞRENCİLERİ VE USTA ÖĞRETİCİLERİ İÇİN YAPILAN PROJE 2012 TKY ÖDÜL SÜRECİNDE EKİP DALINDA DEĞERLENDİRİLMİŞ; İLÇE İKİNCİLİĞİ VE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ DERECECELERİNİ ALMIŞTIR

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

ADSL (1 Mbit)

Ek Özellikler

Misafirhane

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

Isınma Şekli

Doğalgaz

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 7 km, İlçe Merkezine 1 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mevlana Mah.Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu alt katında hizmet vermektedir.