İZMİR / BORNOVA - Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
MEVLANA MAH. 1724 SK. NO 2 İÇ KAPI NO 2 BORNOVA / İZMİR Mevlana Pazar Yeri ve Hasanağa Camisi arkasında.
Vizyon
Vizyonumuz; Değişime ve gelişime açık, psikolojik danışma ve rehberlik alanında uluslararası standartlarda hizmet veren, ülkemizin en seçkin Rehberlik ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinin ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve ilkeli hizmet veren kurum olmaya çalışırız.
Misyon
Misyonumuz; Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden rehberliğin ilke ve amaçları doğrultusunda, bireylerin kendilerini gerçekleştirmesine ve mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmaya çalışırız.
Başarılar
BMC ÇIRAKLIK OKULU ÖĞRENCİLERİ VE USTA ÖĞRETİCİLERİ İÇİN YAPILAN PROJE 2012 TKY ÖDÜL SÜRECİNDE EKİP DALINDA DEĞERLENDİRİLMİŞ; İLÇE İKİNCİLİĞİ VE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ DERECECELERİNİ ALMIŞTIR
Öğretim Şekli :Kurumumuzda örgün ya da yaygın eğitim yapılmamaktadır.
08:30 - 17.30
Ulaşım
Metro Bornova durağından 268 numaralı hat geçmekte olup Mevlana pazar yerinin yanında ki Hasanağa Camiisinin yanında bulunmaktadır.
Kurumumuz tarafından servis hizmeti verilmemektedir.
Yerleşim Yeri
Mevlana Mah. Eski Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binasına hizmet vermekteyiz.
İl Merkezine 7 km, İlçe Merkezine 1 km