İZMİR / BORNOVA - Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tarihçe

Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2005 yılı Temmuz ayında Bornova Kars-Halil Atilla İlkokulu arkasındaki  eski Sağlık Eğitim Merkezi binası tahsis edilerek kurulmuştur. Ayrıca, Bornova Malazgirt İlköğretim Okulu Psikolojik Danışmanı Rasim EREN’ in Kurucu Müdür olarak atanması ile bina tadilatına başlanmıştır. 2006 Şubat ayında tadilatı tamamlanan binada, 10 adet  çalışma odası ve 1 oyun bahçesiyle hizmet verilmeye başlanmıştır. 2011 yılı Ocak ayında kurumumuz Tülay Aktaş İşitme Engelliler İlkokul/Ortaokulu’nun alt katına taşınmıştır. 30 Ekim 2020 depreminde binamız hasar aldığı için şimdiki hizmet yerimiz olan Mevlana Mahallesindeki Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına taşındık.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 09:41 - Görüntülenme: 53